Kijk jij ook al uit naar de Top 2000? Of een van de andere vele eindejaarshitlijsten? De donkere dagen voor kerst zijn bij uitstek geschikt voor lijstjes en muziek. Speciaal voor de campagne Goed Bewaard hebben we daarom nog een extra playlist voor je gemaakt: 'Goed Bewaard' Top 40, bijvoorbeeld om je te begeleiden bij het opschonen van je mailbox.

Tegen het eind van het jaar hebben de meeste mensen net wat meer tijd voor achterstallig werk. Natuurlijk is het beter je archief continu op orde te hebben, maar je hebt vast nog iets in te halen. Misschien zijn er nog documenten of mails die je weg kunt gooien, of kun je bijvoorbeeld de mappenstructuur van je mailbox nog verbeteren.

Met de playlist 'Goed Bewaard Top 40' kom je daarvoor helemaal in de stemming. Imagine een perfect opgeschoonde mailbox. Nooit meer een information overload, maar archive the times in het DMS, so we won’t forget. Misschien geven deze liedjes jou nog wel wat extra inspiratie. En anders maken ze het goed bewaren van je informatie in ieder geval een stuk leuker!

De playlist is beschikbaar op Spotify en Apple Music.

Afspeellijst Top 50